Hirdetés

Új képeken csodálhatjuk meg a következő A Gyűrűk Ura-játékot

|

A The Lord of the Rings: Return to Moria egy bázisépítős kaland lesz Középföldén.

Hirdetés

Az idei Summer Game Fest során mutatkozott be a Free Range Games kiadásában és a North Beach Games fejlesztésében érkező The Lord of the Rings: Return to Moria, amely az Epic Games Store-t megcélozva visszarepít minket J.R.R. Tolkien világába, méghozzá olyan formában, ahogyan korábban nem tapasztalhattuk: építésre fókuszáló túlélőjátékra számíthatunk. 

A játékmenet során nyolc fős csapatban mehetünk felfedezni és újjáépíteni Mória tárnáit, a mélyben azonban nem csak mesés kincsek rejlenek, hanem tele van iszonyattal is. 

Hirdetés

A Khazad-dúmban való kalandozás természetesen komoly együttműködést kíván majd a játékosoktól, hiszen egyesített erővel kell felfedezniük, craftolniuk, építkezniük és harcolniuk a siker érdekében. Ez azonban leírva könnyebb, mint amilyen a játékmenet során lesz: takarékoskodni kell az erőforrásokkal, vadászni és élelmet gyűjteni, valamint szükség lesz alvásra is - a hőmérsékletről, világításról és a zajszintről nem is beszélve. És ez még csak ízelítő abból, ami vár ránk.

A komolyabb prezentáció még várat magára, egyelőre be kell érnünk néhány új képpel a játékból:

A The Lord of the Rings: Return to Moria valamikor 2023 folyamán érkezik majd PC-re (az Epic Games Store-on keresztül). Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)