Hirdetés

Új kézben, új néven folytatja az IDG Hungary

|

2012.11.29. - 22 év után független, 100 % magyar tulajdonban lévő cégként, Project/029 néven folytatja munkáját az ország legnagyobb informatikai kiadója, az IDG Hungary Kft.

Hirdetés

A nyomtatott informatikai lappiacon két, havonta megjelenő magazinnal (PC World, GameStar), és egy hetilappal (Computerworld) jelen lévő, illetve a GameStar Online-on kivüli online márkáit (PC World, Macworld, Computerworld, Biztonságportál, Nonstopüzlet, Nonstopmobil, Electrose és CIO) nemrégiben közös brand alatt (TECHcorner) egyesitő kiadó 2012. november 29-étől már nem az amerikai IDG leányvállalataként, de annak jogutódjaként folytatja tovább munkáját, biztosítva a partnerekkel és az olvasókkal fenntartott kapcsolatok zökkenőmentességét. A 100 % magyar tulajdonú új cég, a Project/029 ügyvezető igazgatója Virágh Márton lett, aki korábban a GameStar magazin főszerkesztőjeként, majd az IDG Hungary lapigazgatójaként tevékenykedett.

Az átalakitás és megújítás részletei a teljes átvétel végeztéig bizalmasak, de az új vezetés bízik benne, hogy a vállalat utóbbi években kialakított öt fő pillére, az online, a print, a videó, a rendezvény és az új média bevételei egyaránt fejleszthetők, még a jelen gazdasági helyzetben is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)