Hirdetés

[MOZI] Új Kirk kapitány a Star Trek XI-ben

|

Kiderült végre, ki lesz az a színész, aki majd lecseréli William Shatnert James T. Kirk szerepében a jövőre moziba kerülő Star Trek XI filmben: a 28 éves, eddig eléggé ismeretlen Mike Vogel az illető.

Hirdetés

A 2008-as film sztorijáról eddig szinte semmit sem lehet tudni, pusztán azt, hogy az eredeti sorozat Enterprise-on szolgáló legénységének kalandjait mutatja be, csak más (fiatalabb) szereplőkkel. Eddig a színészekről annyi szivárgott ki, hogy az ifjú Spock szerepét Zachary Quinto (Heroes, 24) vállalta el, viszont az eredeti Leonard Nimoyt is láthatjuk a filmben, úgyhogy elképzelhető, hogy az öreg Spock meséli el az eseményeket saját visszaemlékezéseiből. Uhurát Zoe Shaldana, Chekovot pedig Anton Yelchin alakítja. J.J Abrams, a film producere eddig többször is azt nyilatkozta, hogy kétségbeesetten keresik a megfelelő színészt James T. Kirk szerepére – úgy látszik, Mike Vogel személyében végre sikerült megtalálniuk… Hmm… Star Trek fanok: szerintetek illik Vogelre a szerep?

mikevogel_grani_8584025_400.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)