Hirdetés

Új konzol esett a Paradox áldozatául

|

Még az Amigás időkből ismert Paradox csapat az évek folyamán több konzol játék első, valós kalóz másolatait hozta létre. Úgy tűnik, most sem pihentek, és ezúttal a Nintendo volt a célpont.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben elég sok olyan fájl jelent meg az interneten - egyes fórumokban, melyek azt sugallták, hogy feltörték a Nintendo Wii másolásvédelmét. Ezidáig mindről bebizonyosodott, hogy az állítás valótlan. December 21-én azonban megérkezett a Paradox féle Red Steel, mely hatalmas visszhangot keltett. Mostanra már bizonyos, hogy a másolat teljesen eredeti, az első illegális Wii játék, mely a Ubisoft gondozásában jelent meg.

Mindazonáltal, ha le is tölti bárki ezt a játékot, egyelőre semmit nem tud vele kezdeni. Akárcsak az Xbox 360 idején, most is elkezdenek majd érkezni a különféle ISO fájlok, melyeket maximum gyűjtögethetünk. Nyilván a Nintendo is tudta, hogy elég hamar megérkezik a törés, de ahhoz, hogy az írt DVD-t felismerje a konzol, illetve futtatni tudja a kérdéses játékokat, még több dolog hiányzik. Az Xbox 360 első ISO fájljai és a tényleges futtatási lehetőség között is eltelt körülbelül két hónap, így még a Wiinek is van egy kis ideje.

Mielőtt bárki megkérdezné (akár emailben, akár fórumban vagy kommentben), nem, nem tudjuk honnan lehet letölteni, sőt, azt se kérjétek, hogy tegyük fel a következő GameStar DVD-re :)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)