Hirdetés

Új L.A. Noire képek

|

Pár napja már nem hallottunk az L.A. Noire-ról, így ideje volt valami új tartalomnak.

Hirdetés

Összesen hat darab képet kaptunk a Rockstar és a Team Bondi közreműködésében születő L.A. Noire-ból.

Napvilágot látott egyébként egy kiszivárgott videófelvétel is a játékból, melyet a Rockstar a Tribeca Film Festival-on mutatott be. Az L.A. Noire az első videójáték, mely részt vesz ezen az eseményen. A videót sajnos pár perccel ezelőtt eltávolították a YouTube-ról, a "Take 2 Games szerzői jogi követelése miatt." No sebaj, itt vannak az új képek:

Pár napja láthattunk egy új videót a játékból, Paca kolléga szavait idézve: "A harmadik játékmenetet bemutató trailer az úgynevezett 'Intuition Point'-ok használatára világít rá egy-egy ügy megoldása során, és a mindennapi bűncselekményeket, valamint a mellékküldetéseket is szemlélteti." Abban vajon igazuk lesz a készítőknek, hogy a játéknak köszönhetően elmosódnak a határok film és játék között?

Az L.A. Noire PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra érkezik, megjelenése május 20-án várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)