Hirdetés

Új level up a játékportálokról

|

Eltelt két hét és ahogy az lenni szokott új adással jelentkezett a level up is, ami a magyar játékportálok bemutatója mellett más érdekességgel is szolgál a nézőknek.

Hirdetés

A level up 107. adásában az online játékújságírók munkájának bemutatása mellett a hazai játékportálok egy szeletébe is betekintést nyerhetünk. E mellett a videojátékok és a filmek kapcsolatáról is többet tudhatunk meg Fuchs Péter játékkutatóval. Az előző adásban ízelítőt láthattunk a SceneCon2007 partyról és bár a beígért második felvonás csúszik még, a műsor készítői az egyik compo győztes klippel visszatekintenek a rendezvényre is. Az új adás megtekintéséhez csak kattintsatok ide!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)