Hirdetés

Új Lighthouse-játékok

|

A Lighthouse Interactive lerántotta a leplet két készülő alkotásáról. Nem csoda, ha még nem hallottatok erről a kiadóról, ugyanis most alakult. Az első alkotásuk a Keepsake című kalandjáték, amelyet Oroszországban, és Európa nem francia anyanyelvű területein kívánják megjelentetni (mi ez a kivételezés?!). A játék Lydiáról szól, aki elvesztette legjobb barátját, Celeste-t. Az egyetlen módja, hogy megtalálja, egy emléktárgy, ami különös emlékeket ébreszt a lányban. A másik új bejelentés a SunAge című RTS. A távoli jövőben a Föld a kihalás szélére került. Az emberiség visszavonult, mindeközben egy új vallás is terjed, amely óriási káoszt okoz. Három faj közül választhatunk, a 24 egyjátékos pálya pedig szorosan összefonódik a történettel. Megjelenési dátum egyelőre nem ismert.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)