Hirdetés

[HW] Új Logitech perifériák

|

G9 néven új, játékosoknak szánt egeret és a G15 nevű, azonos csoportnak szánt billentyűzet átdolgozott változatát dobják piacra szeptemberben.

Hirdetés

Az egér egy minimálisan 200, maximálisan 3200 dpi felbontású lézeres érzékelőt kap (az érzékenység persze állítható), ami akár másodpercenként ezerszer is jelet küldhet a számítógépnek. Az egér memóriájában 5 beállításprofilt menthetünk, amiket bármikor, telepített szoftverek nélkül változtathatunk. 28 grammnyi fémet helyezhetünk el kedvünk szerint, hogy a súlyozásra se legyen panasz. Akit a pontos specifikáció és a cserélhető külső borítás közelebbről is érdekel, az megtekintheti itt. A várható ár pedig 100 dollár... hát igen, mindezt meg is kell fizetni :)
A G15 új változatán 6 programozható gomb és 3 mód lesz, azaz összesen 18, egyénien beállítható gombot kapunk. Ezeket minden egyes címben másra is állíthatjuk: az alkalmazásspecifikus beállításokat annak elindulásakor betölti. Kicsit össze is megy a spórolás okán, így több hely marad az asztalon.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)