Hirdetés

Új lövöldén dolgozik a Gears of War alkotója?

|

Cliff Bleszinksi útjai kifürkészhetetlenek, most azonban úgy tűnik, sikerült megállapodnia egy konkrét stílus mellett.

Hirdetés

Az Epic Games-t több mint egy éve otthagyó Bleszinski már jó ideje húzza a rajongók agyát. Sorra osztotta meg a képeket Twitteren, amelyek egy állítólagos projekthez kapcsolódnak. A projekt később nevet is kapott, így Silverstreakként emlegethettünk valamit, amiről a leghalványabb elképzelésünk sem volt, hogy mi is valójában. Most talán egy lépéssel közelebb kerültünk az igazsághoz, bár az is lehet, hogy egy teljesen új ötletről van szó.

"Egy csomó kölyök játszik a Call of Dutyval, és azt sem tudják milyen egy jó aréna alapú lövölde" - mondta Bleszinski. "Van grafikai koncepcióm, menő prezentációm, nagyjából már körvonalazódott, mit is akarok csinálni. Visszahozni azt a PC-s élményt amiben már régóta nem volt részünk." A gurut az sem érdekli, hogy nem véletlenül nincs túl sok képviselője a stílusnak. Esze ágában sincs valami nagy kiadóval dolgozni, ahol valaki kioktatja majd a stílus korlátait illetően, és a nagyobb eladások érdekében más útra terelik majd a projektet.

Bleszinski egyelőre fejlesztőcsapatot sem gyűjtött maga köré, de elmondta, nem akar hatalmas stúdiót, legszívesebben egy néhány fős csapattal dolgozna együtt. Hogy a jelenlegi koncepciónak van-e bármi köze a korábban közzétett képekhez vagy a Silverstreak névhez, sajnos nem derül ki, de az eddigi tempót elnézve hónapról hónapra közelebb kerülünk az igazsághoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)