Hirdetés

Új lövöldét készít a Doom atyja, John Romero, de Unreal Engine 5-tel

|

A Romero Games valami újon dolgozik, ami simán a következő Quake-ké válhat, vagy látványosat bukhat - mindkettőre láttunk példát.

Hirdetés

Ha valaki, hát John Romero nem unatkozik. Amikor nem Ukrajnának gyűjt egy új Doom II-es pályával, akkor a saját magáról szóló életrajzi könyvét írja (Doom Guy: Life in First Person címmel), vagy éppen a Romero Games következő projektjét formálja a nem túl acélosra sikerült Empires of Sin után.

Az id Software társalapítója tehát folyamatosan dolgozik valamin, mint egy álláshirdetésből kiderült, most éppen egy vadonatúj FPS-en. 

Hirdetés

Romero a Twitteren intézte követőihez a felhívást, hogy a Romero Games munkatársakat keres egy új projekthez, ugyanis a csapat egy nagy kiadóval dolgozik együtt azon, hogy megvalósulhasson a legendás játékfejlesztő következő shootere. Egy teljesen új FPS-ről van szó, ami egy még ismeretlen IP-n alapul, tehát nem a Doom vagy a Quake franchise-ok folytatásáról van szó.

A szövegből - amely szerint minden pozícióra keresnek tehetségeket - az is kiderült, hogy a titokzatos cím Unreal Engine 5-tel készül. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Bár a fejlesztő szerint még túl korai lenne bármilyen további információt megosztaniuk a projekttel kapcsolatban, a Romero Games honlapján lévő álláshirdetések alapján lehet arra következtetni, hogy a szóban forgó FPS-ben komoly fókuszt kap a multiplayer és az online játék, valamint a jelenlegi generációs konzolokra és PC-re egyaránt jöhet. Egyelőre be kell érnünk ennyivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)