Hirdetés

Új márka a játékosokat kiszolgáló piacon!

|

A német Roccat nagy erőkkel száll be a játékosok kegyeiért folyó harcba, olyan cégek ellen, mint a Logitech és a Razer.

Hirdetés

A Hamburgban székelő Roccat első körben egy billentyűzettel, egy egérrel és egy egérpaddal kíván piaci részesedést szerezni. Elsőként vegyük szemügyre a rágcsálót. A Kone-t lézeres érzékelővel szerelték fel, ami 800 és 2000 dpi közötti felbontásra képes. A gyár állítása szerint 15G-s gyorsulás esetében sem veszít pontosságából. A saját fejlesztésű Distance Control Unit a korábbi lézeres egereknél tapasztalható igen idegesítő hiba kiküszöbölésére szolgál, ugyanis bizonyos magasságban kikapcsolja a szenzort. A technikai felszereltség mellett a külső sem kutya, hiszen a Kone egyedi fényeffektekre képes, amik így első ránézésre nem túl hivalkodóak, és ki is lehet őket kapcsolni.



A billentyűzet a Valo nevet kapta és felszereltsége szintén nem átlagos, ahogy kinézete sem. A legfelül található funkció gombok kivételével az összes gomb LED-es megvilágítást kapott, amit a mellékelt program segítségével vezérelhetünk. A jobb oldalon található LCD kijelző szintén kreatívan lesz konfigurálható. A 41 makró gomb mindegyike külön programozható, ami nagyon megkönnyítheti a dolgunkat. A Roccat termékeiről még jó sok, igen érdekes infót, egy teljes cikkben itt olvashattok! A három újdonság érkezése Február elejére várható!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)