Hirdetés

Új Need for Speed címhez keresnek munkatársakat

|

Az nyilván senkinek sem hat meglepetésként, hogy a 2012-es Most Wanted után sem maradunk Need for Speed epizód nélkül, amit már gőzerővel terveznek is.

Hirdetés

A Need for Speed-sorozat bővítése nem áll meg, évről-évre bővül legalább egy epizóddal, amelynek minősége hullámzik, ám a pénztáraknál rendre jól teljesít.

Az EA Gothenburg csapatáról kiderült, hogy új munkatársakat keresnek a Need for Speed franchise következő epizódjának elkészítéséhez. A gárda álláshirdetéséből szinte semmi nem derül ki a formálódó projektről, csupán annyi biztos, hogy a Frostbite 2 motor duruzsol majd alatta.

Érdemes megemlíteni, hogy az EA Gothenburg vezetője nem más, mint a DICE korábbi producere, Markus Nilsson, aki többek között a Need for Speed Shift 2 Unleashed fejlesztésében is részt vett. A külföldi média 2013 karácsonyáról pletykál, mint lehetséges dátumról, addig is várjuk a fejleményeket!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)