Új Need for Speed félhivatalosan!!!" /> Új Need for Speed félhivatalosan!!!"/>
Hirdetés

Új Need for Speed félhivatalosan!!!

|

Őőő, azért kézpénznek nem kell venni, de azért gondoltam megosztom veletek az infót: Arról vagyon szó, hogy az Official Xbox Magazin is elkészítette a maga kis E3-as listáját. Olyan játékokat gyűjtöttek össze, melyek kint lesznek az idei shown. A sok ismert név mellett feltűnik néhány meglepő darab is: ott van például lentebb a "Need for Speed" felirat, mely arra enged következtetni, hogy újabb epizód bejelentése várható. Ez mondjuk szinte biztos, még akkoris, ha nem magától a nagy EA-tól származik az infó ebben a pillanatban. Hülyék lennének abbahagyni az egyik legjobban tejelő alkotásukat - már csak az kérdés, mi lesz a dicső folytatás. Van egy tippem: szerintem NFS: Underground 3 :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)