Hirdetés

Új néven folytatja, de a Call of Duty: Warzone 2 megjelenése után is kap frissítéseket az első Warzone

|

Hamarosan érkezik a legújabb Call of Duty és annak battle royale módja, de nem kell végleg búcsúznunk a Warzone-tól.

Hirdetés

Az eredetileg 2020 márciusában, a 2019-es Call of Duty: Modern Warfare játékmódjaként indult battle royale, a Warzone a játékvilág egyik legmeghatározóbb és legnépszerűbb címévé nőtte ki magát, de néhány hónap múlva érkezik a folytatása. A Modern Warfare 2 megjelenésével ugyanis a Warzone 2 is debütál majd, viszont aki szívesen maradna a régebbi játéknál, számíthat a fejlesztőcsapat támogatására még egy darabig.

A legújabb híresztelések alapján a Call of Duty: Warzone november 28-tól már Warzone Caldera néven fog futni, tehát Verdansk vélhetően már nem tér vissza. Sőt, a fejlesztőcsapat folyamatosan fog dolgozni DLC-csomagokon is, úgyhogy a játékosok számíthatnak időszakos frissítésekre, új kozmetikai csomagokra és talán eseményekre.

Hirdetés

Az Activision célja nyilván az, hogy a játékosbázis migráljon a Warzone 2-re, és ezért alighanem mindent megtesznek majd a fejlesztők is, viszont nagyon kedves gesztus, hogy nem egyik napról a másikra vonják meg támogatásukat az eredeti, máig népszerű Warzone-tól.

A Call of Duty Modern Warfare II október 28-án érkezik, a Warzone 2 pedig kicsit később, a kiszivárgott információ alapján november 18-án követi majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)