Hirdetés

Új nevet kapott a Gearboxnak az a része, ami nem lett a Rockstar anyavállalatáé

|

Továbbra is az Embracer Group szárnyai alatt tevékenykedik majd a csapat, csak éppen új név alatt.

Hirdetés

Nem is történt olyan rég, hogy a videojátékos szektor egykoron legmohóbb szereplője, az Embracer Group rohamos zsugorodásának következtében - az eredeti vételár töredékéért - új tulajdonoshoz került a Gearbox Entertainment.

A 2021-ben Randy Pitchford által alapított céget a 2K Games anyavállalata, a Take-Two Interactive zsákolta be, így többek között a Borderlands, a Tiny Tina's Wonderlands, a Brothers in Arms és a Duke Nukem IP-k is hozzájuk kerültek.

Hirdetés

A nemrégiben lezajlott üzletnek azonban nem képezte részét a csapat kiadói ága, a Gearbox Publishing, amely így továbbra is az Embracer égisze alatt folytatja tevékenységüket - immáron új név alatt.

A Neverwinter, a Have a Nice Death, a Star Trek Online és a Remnant-játékok felett bábáskodó csapat a Twitter/X felületén osztotta meg a híreket, miszerint Arc Games név alatt működik a továbbiakban.

Nyilatkozata zárásaként bejelentette, április 10-én, a Triple-I Initiative livestream keretein belül, szűk egy órában mutatja be jövőbeli megjelenéseit, ahol az egyik ígéretes készülő játéka, a Hyper Light Breaker is egy új trailer keretein belül teszi majd tiszteletét.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)