Hirdetés

Új Outriders trailer regél nekünk a játék cselekményéről

|

A People Can Fly lövöldéje egészen vad tájakra kalauzol el majd bennünket.

Hirdetés

Elméletileg még idén megjelenik a Painkiller széria, valamint a Bulletstorm fejlesztőinek vadonatúj játéka, a leginkább kooperatív lövöldözésre kihegyezett Outriders. Már ismerünk jó néhány részletet a People Can Fly új üdvöskéjéről, azonban tekintettel arra, hogy a megjelenés még valószínűleg picit odébb van, bőven akad idő újabb kedvcsinálókra.

Hirdetés

Érkezett is nemrég egy videó, amely a konkrét játékmenet bemutatása helyett inkább a körítésre, vagyis a történetre, illetve a karakterekre koncentrál. Az Outridersben az Enoch bolygón kutatunk majd egy rejtélyes jel után, ami kulcsfontosságú lehet az emberiség megmentéséhez, de persze csalódni fog az, aki egy nyugis kiruccanásra készül, hiszen megannyi veszély leselkedik majd ránk ezen a nem túl barátságos planétán.

Ha többet szeretnétek tudni a játék cselekményéről, akkor mindenképp ajánlott csekkolni az alábbi videót.

Ti adtok majd egy esélyt a People Can Fly játékának?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)