Hirdetés

Új Panzers hős!

|

Mogyi szólt az imént, hogy frissült kicsikét Codename: Panzers nevezetű stratégiai játékuk honlapja. A legújabb infónfók szerint Hans von Gröbel egy új hős a játékban. 1910 május 10-én született némethonpban, egészen pontosan Lipcsében (vagyis ahol nemrégiben megrendezték a Games Convention-t :D). Apja nyomdokait követve ő is szép karrierre pályázik a katonaságnál. Mindenki csak becsületesnek, figyelmesnek, elszánt fiatalként ismerte, aki mások vezetésére hivatott. 1933 után már hadnagyként szolgált a német hadseregben. Társai tisztelték és kedvelték, akárcsak a kezei alatt szolgáló katonák. Lássuk hát a hőst, akiről ódákat zengenek:

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)