Hirdetés

Új Paranormal Activity-játék készül, vérfagyasztó élményt ígérnek

|

Tökéletes az alapanyag, ráadásul a műfajban jártas stúdiókra bízták a feladatot.

Hirdetés

Szinte biztos, hogy többeknek is jó pár álmatlan éjszakát okozott a mostanra már hatalmassá duzzadt Paranormal Activity (Parajelenségek) franchise, melynek különlegessége mindig is abban rejlett, hogy minimalista eszközeivel tudta durván belénk ültetni a parát. A széria ezzel pedig hamar a természetfeletti horrorfilmek élvonalába került, így talán annyira nem meglepő, hogy most egy új horrorjátékot is belengettek a franchise-hoz kapcsolódóan.

Az adaptáció a Paranormal Activity: Found Footage nevet kapta, felette pedig nem mást, mint a DreadXP és a DarkStone Digital bábáskodik majd, akik 2022-ben már a meglehetősen nagy népszerűségnek örvendő The Mortuary Assistant névre keresztelt horrorjátékot is leszállították. A projekt egyébként a Paramount Game Studiosszal együttműködésben valósul majd meg, így remélhetőleg tényleg hű marad majd az alapanyaghoz.

Hirdetés

Brian Clarke, a DreadXP kreatív igazgatója a készülő játékukkal kapcsolatban elmondta:

"A Paranormal Activity franchise sikere jól példázza a horror műfaj erejét, és annak hatókörét. Ha azt gondoltad, hogy a The Mortuary Assistant egy ijesztő játék volt, akkor képzeld el, hogy megfogjuk mindazt, amit a cím fejlesztése során tanultunk, és azt most reaktívabb, rémisztőbb kísértésekkel turbózzuk fel. Intenzív lesz!"

A Paranormal Activity: Found Footage-ről egyelőre csak egy nagyon rövid, félperces leleplező előzetes látott napvilágot, így nagyon sok részletet még nem tudni róla. A jelenlegi tervek szerint valamikor 2026-ban futna be a játék, a készítők állítása szerint pedig több platformra is megjelenne, bár hogy pontosan mikre, nem részletezték. Szóval érdemes lesz résen lenni, a DreadXP azt ígérte, hogy később további részleteket is elárul majd a projekttel kapcsolatban.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)