Hirdetés

Új platformokat hódíthat meg egy alig pár hónapos cyberpunk játék

|

Nem biztos, hogy túl sokáig lesz Microsoft-exkluzív a The Ascent, amihez időközben jött egy DLC is.

Hirdetés

Nem lett tökéletes, de szórakoztató élményt nyújtott a nyáron megjelent The Ascent, ami cyberpunk témájával és a kooperatív játék lehetőségével sokakat szegezhetett a képernyők elé. És persze az is nagy lökést adott neki, hogy első pillanattól kezdve elérhető volt a Game Pass kínálatában.

Ennek hátulütőjeként egyelőre csak PC-n és Xbox-konzolokon játszhatunk a Neon Giant twin-stick shooter és akció-RPG keverékével, de ez a jövőben szerencsére megváltozhat.

Hirdetés

A hírek szerint ugyanis feltűnt a különböző szoftverek besorolásával foglalkozó Taiwan Entertainment Software Rating Information oldalán a The Ascent PS4-es és PS5-ös változata, amiből logikusan következik, hogy már tervben van a játék PlayStation konzolokra szánt verziója is.

A tajvani weboldal mellett egy másik nyom is utal erre, mivel a játék hivatalos Twitter-profilja szerint a fejlesztők is tisztában vannak azzal, hogy mennyien szeretnék a játékot PlayStation 5-ön látni. Nyilván egyelőre nem érdemes hivatalosnak tekinteni a portot, de a biztató jeleknek azért lehet örülni. Illetve egy némileg konkrétabb dolgot is hozott nemrég a Neon Giant.

Megérkezett ugyanis a The Ascent első fizetős bővítménye, a CyberSec Pack. A 4,99 euróért megvásárolható DLC két vadonatúj fegyverrel, egy gránáttal, négy páncélzattal, és négy animált fegyverkinézettel dobja fel az alapjátékot. A pakkot a Steamen, és a Microsoft Store-on is megvásárolhatjátok.

Jött még egy ingyenes frissítés is, amivel bekerült a népszerű Transmogrification funkció, vagyis megváltoztathatjuk felszereléseink kinézetét. Kaptunk is nyolc új ruhadarabot, amelyekkel még menőbbé varázsolhatjuk karakterünket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)