Hirdetés

Új platformokra érkezik a felújított BloodRayne első és második része

|

Így olyanokhoz is eljuthatnak a szemrevaló vérszívó kalandjai, akik eddig még csak nem is hallottak róluk.

Hirdetés

2020-ban jelent meg a BloodRayne 1 és 2 Terminal Cut verziója PC-re, ami vizuális felújítása volt a két epizódnak, azonban csak Steamen lehetett elérni. Most a Ziggurat Interactive egy újabb kiadást jelentett be, a ReVamped csomag már szerencsére több játékoshoz elérhet majd.

E két variáns sokban hasonlít majd egymásra, az új csomag azonban további  lehetőségeket ad hozzá az eredeti játékokhoz.

Hirdetés

A BloodRayne 1 és 2 ReVamped verziója akár 4K-ban is képes lesz futni azokon a platformokon, amelyek támogatják ezt a felbontást. Javulnak továbbá a játékok fényei, megjelennek majd a tömörítetlen eredeti textúrák, és az átvezetőket is felskálázzák, hogy jobban nézzenek ki.

Új lokalizációs opciókat is kínál majd a ReVamped, így a játékosok akár a japán szinkront is választhatják a kalandjukhoz, azonban csak az első részre lesz jellemző nagy kínálat, mert a másodikhoz mindössze angol és orosz szinkron készült.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A BloodRayne és BloodRayne 2 ReVamped PS4-re, Nintendo Switch-re és Xbox One-ra jelenik meg idén ősszel. Ha PC-n játszanál a játékokkal, a Terminal Cut megvásárolható a Steamen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)