Hirdetés

Új platformokra jöhet a The Last of Us Part II

|

A játék zeneszerzője kotyogta el a valószínűleg még titkos információt.

Hirdetés

Noha a rajongókat megosztotta, hogy milyen irányt vett a The Last of Us folytatásának cselekménye, és a nemrég a Naughty Dog első számú emberévé kinevezett Neil Durckmannhez vezető kreatív döntésekkel sem volt mindenki maradéktalanul elégedett, a rendkívül pozitív kritikák és az 10 millió példányt is túlszárnyaló eladások egyértelművé tették, hogy bőven van még spiritusz a franchise-ban.

Ezt utóbb az HBO-val közösen tető alá hozott The Last of Us sorozat zajos sikere szintén megerősítette, ám azután két alkalommal is csalódást okozott a Naughty Dog a rajongóknak: először akkor, amikor nyilvánvalóan befejezetlen állapotban adta ki a kezéből az 2013-as első része remake-je, a The Last of Us Part I PC-s változatát, majd ismételten, amikor kiderült, hogy nehézségekbe ütközött a multplayer spin-off fejlesztése.

Hirdetés

Ezek a döccenők valószínűleg átmenetiek csupán, a Sony hosszú távon tervez a franchise-zal, és nemcsak az élőszereplős sorozat folytatásába invesztál, hanem úgy fest, hogy a harmadik részbe, valamint ha hihetünk a széria állandó zeneszerzőjének, Gustavo Santaolallának, akkor a The Last of Us Part II új változataiba is. Santaolalla a Blendernek adott interjúja közben elárulta, hogy valamelyest kibővítik a cameóját a játék új kiadásaiban (így fogalmazott), rávehetjük majd, hogy különböző dalokat játsszon el nekünk.

A hivatalos bejelentésig ajánlott az általa elmondottakat pletykaként kezelni, de aligha lepődne meg rajta bárki, ha a Sony még idén leleplezné a feljavított, PlayStation 5-re szánt verziót, amit némi késéssel ugyan, de valószínűleg a PC-s verzió is követ majd.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)