Hirdetés

Új platformokra látogat el a Dear Esther készítőinek kalandja

|

Eredetileg Apple Arcade-re jelent meg, hamarosan szinte mindenen elérhető lesz.

Hirdetés

A 2007-ben alapított The Chinese Roomot elsősorban olyan játékokról ismeri a közösség, mint a Dear Esther, az Amnesia: A Machine for Pigs és az Everbody's Gone to the Rapture, viszont azt már kevesebben tudják, hogy 2020-ban is jelent meg alkotásuk Little Orpheus néven. Alighanem azért maradhatott a brit fejlesztőcsapat két évvel ezelőtti platformere radar alatt, mert csakis az Apple Arcade-en volt megtalálható, viszont a stúdió nemsokára orvosolja ezt a hibát. 

Hirdetés

A The Chinese Room megerősítette, hogy a Little Orpheus március elsején megjelenik PC-re (Steamre és Epic Games Store-ra), PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre is, ráadásul nem egy mezei portot kapunk, hanem egy remastert.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Az ígéretek szerint ez nagy felbontású textúrákat, új mozdulatokat és animációkat, továbbfejlesztett grafikát és hasonló javításokat jelent. 

A Flash Gordon, a Szindbád és a Caprona - Az elfeledett vidék című filmek által ihletett oldalnézetes kalandban 1962-ben járunk, amikor a NASA megpróbál embert juttatni a Holdra, eközben pedig Szibéria egy távoli szegletében egy szovjet űrhajós a másik irányba tart a Föld magja felé. Ivan Ivanovics elvtárs egy kialudt vulkánon keresztül, Little Orpheus nevű felfedezőkapszulájával célozza meg a Föld középpontját. A játék zenéjét a BAFTA-nyertes komponisták, Jessica Curry és Jim Fowler szerezték.

Ti tenni fogtok vele egy próbát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)