Hirdetés

Új platformra érkezik a Death Stranding Director's Cut, de nem arra, amire várnád

|

A Kojima Productions sikeresen meglepett mindenkit, erre tényleg nem számítottunk.

Hirdetés

Hideo Kojima legutóbbi játéka, a Death Stranding ugyebár még 2019-ben jelent meg PlayStation 4 konzolokra a Sony Interactive Entertainment kiadásában, aztán 2020-ban a 505 Games immár PC-re is elhozta Sam Porter Bridges nagy kalandját. 2021-ben megérkezett a PlayStation 5-ös kiadás, azóta viszont csend van az első Death Stranding körül - a folytatást még tavaly decemberben jelentették be.

Az xboxos játékosok tehát már több mint 3 éve várnak arra, hogy esetleg egyszer ők is rávethessék magukat a Death Strandingre, és a nagy nap... továbbra sem jött el. Ma ugyanis Hideo Kojima teljesen más platformra jelentette be a Death Stranding Director's Cut érkezését.

Hirdetés

A WWDC 2023 vendégeként Kojima ledobta az atomot: a Death Stranding Director's Cut Macre is meg fog jelenni. Bizony, tényleg az a helyzet, hogy a maces pajtások előbb fognak játszani a Death Strandinggel, mint az xboxosok - már ha egyáltalán valaha is megjelenik a játék Xbox konzolokra. 

Ahogy a művelt angol mondaná: ezt tényleg nem láttuk jönni. 

A pontos megjelenési dátum egyelőre még nem ismert, de még 2023 folyamán meg fog érkezni Macre a Death Stranding Director's Cut.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)