Hirdetés

Új poszter érkezett a Mass Effect folytatásához, kezdődhet az agyalás

|

Ezen felül rengeteg adatot kaptunk a Legendary Editionről, így például már tudjuk, hogy többen vittétek el hajókázni a riporterlányt, mint ahány felfogadtátok Garrus haverunkat.

Hirdetés

Mi ugyan nem ítélkezünk a hibás döntéseitek felett, de látszik, hogy néhányatok érdekes hozzáállással pörgette végig a Mass Effect trilógiai újrakevert verzióját. A BioWare az N7 nap örömére ugyanis kiadott egy infografikát, ami megkérdőjelezi sokak erkölcsi iránytűjének létezését.

Kiderült például, hogy a Legendary Edition játékosainak több mint 40 százaléka kizárólag emberekre akarta bízni a galaxis sorsát, és hogy 15 százalékuk fel sem vette Garrust a csapatába.

Hirdetés

A statisztikákra érkezett kommentekből és fórumbejegyzésekből egyébként úgy tűnik, hogy sok visszatérő játékos hozott olyan döntéseket a végigjátszása alatt, melyeket nem próbáltak ki annak idején. Ez mondjuk ránk is vonatkozik, mivel mostanra már nagyobb lendülettel vállaltuk be a komolyabb nehézségi szinteket is.

A Legendary Edition sikeréről és eredményeiről történt megemlékezés mellett a BioWare persze a folytatást is szóbahozta. Idén sajnos nem tudtak új trailert mutatni, de egy új poszterrel azért jelentkeztek, amin felbukkan az új csapatunk is.

"Persze keményen dolgozunk a következő Mass Effect kalandon is. Addig fogadják őszinte és alázatos hálánkat, amiért elkísértek bennünket erre az utazásra. Ez az egész nem működhetne nélkületek, sem az N7 napon, sem bármikor máskor."

Ha ráközelítetek a karakterekre, akkor láthatjátok, hogy egy Geth formájú test fekszik egy fura kráter előtt, ami a távolból egyébként nagyon hasonlít a faj jellegzetes szemére. Ez, az új hajó formája, és a karakterek apró rajzai napokra elég anyagot adnak a Mass Effect rajongóknak.

A következő felvonás megjelenési dátuma még a kanyarban sincs, de jó munkához idő kell, az Andromeda után pedig inkább kivárjuk, amíg a srácok tökéletesre csiszolják a végterméket.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)