Hirdetés

Új, potenciálisan játszható faj került elő a World of Warcraft: The War Within alfájából

|

Se a trailerek, se a többi marketinganyag nem említette a Harronir nép érkezését, de egyértelmű jelek kerültek elő a kliensből.

Hirdetés

A World of Warcraft: The War Within rengeteg újdonságot hoz majd a 20 éves MMO-hoz, többek között egy új játszható fajjal, az earthennel együtt. A harmadik törp-variáns rengeteg testreszabhatósági opciót és egyedi képességet fog kapni, de még ezek ellenére is csak kevesek izgatottak a kőmanók érkezésétől. Nem úgy a harroniroktól, akik a napokban indult alfatesztből kerültek elő: a Blizzard egy szót sem szólt róluk, de az adatbányászok szerint jó eséllyel ők is játszhatók lesznek majd.

Azt tudjuk a krónikákból, hogy az elfek a trollokból fejlődtek ki, de a folyamatban van egy hiányzó köztes állapot, amiről sosem láttunk illusztrációkat. A harronirok elfszerű testalkata és trollokra jellemző fogazata, füle és testszőrzete egyértelműen azt mutatja, hogy ők lesznek a hiányzó kapocs.

Hirdetés

A harronirok helyzete hasonló lehet, mint a vulperáké. A kliensben rengeteg haj, szőrzet és egyéb testreszabhatósági opció rejlik, ami arra utalhat, hogy új játszható fajt kapunk. Ugyanakkor a Blizzard hallgatása arra utalhat, hogy a későbbiekben tervezik majd elérhetővé tenni őket.

A WoWHead felállított egy virtuális öltözőt nekik, így megalkothatjátok már a saját harronirotokat. Aztán majd meglátjuk, hogy mikor kerülhetnek be ténylegesen a játszható opciók közé.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)