Hirdetés

Új rajongói oldalak

|

Örömmel jelenthetem, hogy egyre többen kaptok kedvet minőségi rajongói oldalak kialakításához. Mi ennek nagyon örülünk és próbáljuk a látogatottságot is növelni, úgyhogy az érdemes alkotásokról általában mindig említést teszünk. Most két új site-ról szólnék.

  • UTClan.uw.hu (Játékinfó) Barna szólt, hogy újabb fanoldal készülget és várják a kedves érdeklődőket, akár cikkbeküldésre is.
  • Stalkerhun.uw.hu (Játékinfó) Erről már többen is jelentést tettek, egyébként már én is felfigyeltem rá, de kb. ufzero volt az egyetlen aki a megfelelő helyen értesített minket. Ők is várják társszerkesztők jelentkezését, elsősorban angolról fordításra. Megragadnám az alkalmat, ha esetleg nem vettétek volna még észre, hogy a játékinfós lapjainkra immár Ti is felvehettek rajongói oldalakat. Hogy értsétek is, miről beszélek, kattintsatok a két fenti "Infó" linkre és keresgéljetek a "Rajongói oldalak" menüpont alatt. Update: Na tessék, itt egy újabb oldal, gengster adta a tudtunkra.
  • Rallygamer.srv.hu "Gondolom a nevéből nem nehéz rájönni, hogy rallys játékokkal foglakozunk. Szerencsére most van is miről írni, hiszen most jött ki a Colin, és remélem nemsokára jön a RBR és az Xpand Rally is."

    Hirdetés

    Hirdetés
    Hirdetés
  • 0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

    Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

    Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)