Hirdetés

Új részletek derültek ki a Star Wars Eclipse-ről

|

Most már jobban látjuk, nagyjából milyen lesz a Quantic Dream Star Wars játéka.

Hirdetés

Évekre lehet még a megjelenés, de már most tudjuk, hogy a Detroit: Become Humanről és a Heavy Rainről is ismert Quantic Dream csapata egyike azon fejlesztőknek, akik az EA és a Disney exkluzív megállapodásának lejártát követően saját, vadonatúj Star Wars játékokkal állhatnak elő. Projektjük a Star Wars Eclipse nevet viseli, és némileg eltér majd a csapat eddigi alkotásaitól.

Hogy mennyire, azt most Guillaume de Fondaumiere, a cég fejese árulta el az amerikai IGN-nek adott interjújában.

Hirdetés

Elmondta, hogy ahogy minden játékuk esetében, úgy ennél is megtartanak néhány jellegzetes elemet. Ezek között szerepel az "erős történet, erős karakterek, több irányítható főszereplő, és a lehetőség, hogy a játékosok tetteikkel és döntéseikkel befolyásolják a történet folyamát".

Ezeket szem előtt tartva alkotnak egy akció-kalandjátékot, ami a Köztársaság fénykorának idejébe visz minket. További információkra még várnunk kell, de remek nap ez arra, hogy ismét megnézzük a 2021-es The Game Awards során kiadott előzetest.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)