Hirdetés

Új részletek helyett csak egy helyzetjelentés jött a Babylon's Fall kapcsán

|

A PlatinumGames továbbra is gőzerővel dolgozik, de a játékkal kapcsolatos friss információkra még várnunk kell.

Hirdetés

Még 2018-ban mutatkozott be a Babylon's Fall című játék, amit a Bayonetta-játékok és a NieR: Automata mögött álló csapat, a PlatinumGames készít, így teljesen érthető, hogy sokak érdeklődését felkeltette. Ám most sajnos csalódniuk kellett azoknak a rajongóknak, akik már tűkön ülve várják a további részleteket az új kaland kapcsán.

Hirdetés

A fejlesztők ugyan korábban azt ígérték, hogy idén nyáron még többet megtudhatunk a Babylon's Fallról, egy friss Twitter-bejegyzés alapján most úgy tűnik, még várnunk kell egy kicsit. A srácok ugyanis a játékkal kapcsolatos konkrétumok helyett egy helyzetjelentést hoztak csak nekünk, és elárulták, hogy továbbra is szépen haladnak a munkálatok, a fejlesztők pedig az otthonuk biztonságából dolgoznak a projekten.

A posztból kiderült még, hogy a stúdió és a játékot kiadó Square Enix már alig várják, hogy még többet megmutathassanak a játékból, de a leírtak alapján nagyon úgy tűnik, hogy nem mostanában fog sor kerülni erre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)