Hirdetés

Új részletek szivárogtak ki a Call of Duty: Modern Warfare 2-ről és a Warzone folytatásáról

|

A Warzone 2 csataterén egy újfajta módszerrel vehetjük majd fel a loadoutunkat, és ismerős helyeken használhatjuk azt.

Hirdetés

Egy NerosCinema nevű YouTube videós egy sok érdekességet tartalmazó anyaggal jelentkezett a napokban: lerántotta a leplet a Call of Duty: Modern Warfare 2 és a Warzone 2 több részletéről is, melyeket az Exputer magazin újságírója is meg tudott erősíteni saját forrásainál érdeklődve.

Tom Henderson állítása szerint többé-kevésbé stimmelnek a dolgok, amiket a videós állít, így ő is (és így mi is) leközölte a fontosabb tudnivalókat.

Hirdetés

Kiderült például, hogy több klasszikus harctér is visszatér a Modern Warfare 2-ben, és hogy ezeket a fejlesztők felhasználják a Warzone 2 pályájának alapjaihoz is. A battle royale csatatér nem minden darabja lesz valamelyik korábbi részből előrántva, de a következőket viszont fogjuk látni:

Highrise - A pálya felsőbb részén lesz megtalálható Modern City néven.

Quarry - A pálya bal felső sarkában lesz megtalálható Quarry néven.

Terminal - A jobb alsó sarokban rejtőzik majd Airport néven.

Afgan - A pálya közepének környékén lesz megtalálható Caves néven.

Persze egy hatalmas battle royale helyszínről beszélünk, így a fentiek csak apró szeletei a teljes bejárható területnek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Warzone 2-ben a szokásos vásárlási állomások helyén Strongholdok lesznek majd. Az erődöket NPC ellenfelek védik, akiket ha leszedünk, majd teljesítünk egy kihívást, megkaphatjuk a Loadoutunkat. A pályán nagyjából 20-25 kisebb Stronghold lesz, de több méretben. A cél tulajdonképpen az, hogy ne csak vásárlási terminálokat, hanem dinamikus játékelemeket kaphassunk ezáltal.

Az utolsó infómorzsák a Modern Warfare 2 DMZ játékmódjával kapcsolatban érkeztek. Az új játékélmény ugyanazon a helyszínen pörög majd, mint a Warzone 2, csak más célokkal. A DMZ-ben a harcosoknak meg kell küzdeniük a többi résztvevővel, az MI-katonákkal, és teljesíteniük kell különböző feladatokat, hasonlóan ahhoz, ahogy az Escape from Tarkov működik. A végcél a lootgyűjtés és a sértetlen kimenekülés.

Az Activision mindent bedob, hogy begyógyítsa a Vanguard okozta sebet. Szerintetek ez sikerülni fog majd a folytatással?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)