Hirdetés

Új Rockstar játék bejelentve: Red Dead Redemption

|

Red Dead Redemption néven új konzolos alkotással bővül a Rockstar kínálata, megjelenés ősszel várható PS3-ra és X360-ra.

Hirdetés

A Rockstar bejelentette legújabb, konzolokra fejlesztett játékát, mely a 2004-ben megjelent Red Dead Revolver folytatása lesz. A PlayStation 3 és Xbox 360 rendszerekre érkező Red Dead Redemption munkálataiért a Rockstar San Diego brigádja felelős, debütálására idén ősszel számíthatunk. Öt év után visszatérünk a Rockstar Advanced Game Engine (RAGE) hajtotta poros vadnyugatra, ahol reszkethetnek a törvényekre magasról pottyantó elvetemült lakosság tagjai. A kormányzati erők szépen lassan begyűrűznek minden eldugott helyszínre, a világ fejlődik, beléptünk az iparosodás korszakába. John Marston, egykori bandita gúnyáját magunkra öltve városokon keresztül, távoli helyszíneken keveredünk fegyveres harcokba és látványos csatákba. A Grand Theft Auto szériához hasonló hatalmas nyitott világban kalandozhatunk és tehetünk kedvünkre bármit, már amennyiben a sivár tájak kecsegtetnek megfelelő mennyiségű élményfaktorral. Az eredeti játékot Sergio Leone munkássága inspirálta.

red_dead.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)