Hirdetés

Új Saints Row játék készül?

|

Ha hihetünk a sorozat egyik színészének, akkor igen, mert állítólag egy "új" Saints Row játék hanganyagán dolgozik.

Hirdetés

A Saints Row IV elég sikeres lett, a játékosok is szerették és a pénztáraknál is jól teljesített, ezért a folytatás soha nem volt kizárva.

Jay Mohr már korábban is dolgozott Saints Row játékokon, egyébként az SNL-ben és az (eredeti nyelven) zseniális Garry Unmarried sorozatban is megfordult, illetve maga is gamer és már egy Blizzcont is elvitt a hátán. Mohr most visszatérhet a franchise-ba, legalábbis a legfrissebb tweetje arról árulkodik, hogy egy "új Saints Row játékon dolgozik"

Lehetséges, hogy a Deep Silver már az ötödik rész hangjával foglalatoskodik, de sajnos az sem kizárható, hogy csak a színész megfogalmazása volt szerencsétlen és csak a Saints Row IV következő DLC-jét értette "új játék" alatt. Az sem feltétlenül probléma, mert a negyedik epizód is egy DLC-nek indult, aztán látjátok mi lett belőle.

Ti örülnétek egy folytatásnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)