Hirdetés

Új Shift 2 Unleashed videó

|

Úgy vezetsz, mint egy profi? Nézd meg az új előzetest és kiderül!

Hirdetés

Akár van Need for Speed a játék címében, akár nincs, meg kell hagyni: néhány képen úgy néz ki a játék, mintha nem játék lenne...

A Shift 2 Unleashed pár nap múlva jelenik meg, de az előzetesekből sosem elég.
Az alábbi videóban azt láthatjuk, hogy vezet egy profi: Tommy Milner a 24 órás Dubai versenyt nyerte meg, egy BMW Z4 GT3 típusú vasparipával. Az alábbi mozgókép viszont nem 24 órás, sőt, ez amolyan 'leggyorsabb kör' videó, úgyhogy nem kell estig nézni. A Shift 2 Unleashedben viszont egy Chevrolet Corvette C6.R GT1 dübörög alatta, számomra úgy tűnik, ez sem okoz neki gondot. Természetesen egy versenyszimulátoros kormánnyal és székkel játszik, nem is érdemes máshogy. Az előzetesben láthatjuk Milner bácsi arcát is vezetés közben, hátha ellesünk róla egy-két trükköt (nekem nem sikerült). Na elég a szócséplésből, nézzétek meg:

A (Need for Speed) Shift 2 Unleashed megjelenés 9 nap múlva, március 29-én esedékes, PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)