Hirdetés

Új Splinter Cell készülhet, amely nem spin-off vagy mobilos cím

|

Sam Fisher eleget cameózott már más videojátékokban, itt az ideje, hogy önálló kalandot kapjon.

Hirdetés

A Ubisoft meglehetősen mostohán bánik a Splinter Cell branddel, főleg a többi franchise-ához képest, hiszen még a Prince of Persia is kap egy remake-et, Sam Fisher viszont a 2013-as Blacklist óta csakis vendégszereplésekkel és VR-mellékszállal szúrták ki a rajongók szemét.

Időről időre felerősödik a remény, hogy teljes értékű epizóddal bővülhet a Splinter Cell széria, viszont a legtöbb, amit ezen a téren sikerült felmutatni, az egy Netflixre készülő animációs sorozat.

Hirdetés

Most viszont lehet, hogy megtört a jég. Tom Henderson, egy általában jól értesült, belsős forrásokkal rendelkező, több játékipari híroldalon is rendszeresen publikáló újságíró jelentése szerint ugyanis a Ubisoft egy vadonatúj Splinter Cell játékon dolgozik, amely egyelőre még a fejlesztés korai szakaszában tart, de van rá egy kis esély, hogy 2022-ben bejelenthetik. Nem spin-off lesz, a fősodorhoz fog tartozni. Az nem derül ki Henderson információiból, hogy a vállalat melyik divíziója készíti a projektet, de állítólag egy Montrealon kívüli stúdió az.

A jelentés alapján a Ubisoft azért adott zöld utat a titokzatos Splinter Cell epizódnak, hogy megnyerje a rajongókat, akiket nem sikerült lenyűgözni a különböző mellékszálakkal. Noha megkeresték a kiadót is az értesülések valóságtartama miatt, az nem kommentálta a dolgot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)