Hirdetés

Új Stalker játékmód

|

Nemrég megtudtuk, hogy új Stalker patch várható, most pedig a tartalmáról is informálódtunk egy kicsit.

Hirdetés

Freeplay. Ez az új játékmód neve, amiről már halhattunk június közepe felé is, amikor Bolshakov beszélt arról, hogy „valami nagy” készülődik a fejlesztők háza táján. Most kiderült, hogy ez egy egyjátékos mód, és végigtolással kell unlockolni. Ezek után eltűnnek a helyszínek limitációi és új, csak ezen játékmód számára írt küldetéseket vehetünk fel – például a hadsereg megbíz minket ezzel-azzal, áttúrhatjuk egész Pripyat-ot, stb. A rangsor kulcsfontosságú lesz; a normál játékhoz képest jobban kell majd figyelnünk erre.
Emellett egy extrém nehézségi fokozatot is kapunk, amit szintén végigjátszás után vehetünk használatba. A PR-os Oleg Yavorsky elmondta, hogy ez inkább a hardcore játékosok kedvéért került be.

art2f_k.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)