Hirdetés

Új Star Trek játék a láthatáron

|

A májusban újjáéledő Star Trek univerzum, nem csak egy filmmel jelentkezik.

Hirdetés

Ahogy az már lenni szokott, a sikeres, vagy jól hangzó filmekből játékok is készülnek.Sokszor írogattunk már, az általában közepes szintű ide-oda átiratokról, és valljuk be, eddig nem igazán találtunk olyat, amitől eldobtuk volna az agyunkat. Ezek a megoldások azonban anyagilag biztosan nyereségesek, mert a készítők egyik oldalon sem hagyják abba a fejlesztést/forgatást. Legújabb áldozatuk, a májusban megjelenő új Star Trek film lesz. A Star Trek D.A.C együtt érkezik a filmmel, de sajnos ezen kívül nem sokat tudni róla. A cím is ki tudja mit jelent, valamint sajnos a fejlesztőcsapat nevesem garancia a minőségi munkára. A Naked Sky brigádja eleddig egy noname PSN/Xbox Live Arcade játékot tett le az asztalra, ezért talán nem túlzás azt állítani, hogy korszakalkotó játékra nem kell számítani. A rajongók azonban biztosan befektetnek ebbe is, arról nem beszélve, hogy elképzelhető az a fura helyzet, amikor a semmiből, hirtelen egy nagyon jó játék lesz. Reménykedjünk benne. Képek sajna nincsenek, de a filmről megtekinhettek egy trailert esetleg.

 

startrek1.jpg
 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)