Hirdetés

Új szolgáltatásokat üdvözölhetünk a magyar Xbox Live-on

|

Két új applikációt próbálhatunk ki hamarosan a Microsoft konzolján.

Hirdetés

Bár az  Xbox Live-on elérhető alkalmazások jelentős része hiányzik a magyar kínálatból, azért nekünk is van miből válogatni.

A Facebook, Twitter, WSJ, NBA és SmartGlass szolgáltatás mellé most két, vadonatúj app csatlakozik, melyek ráadásul többé-kevésbé ingyenesek is. A Microsoft az imént kiküldött sajtóközleményben eképpen jellemezte a Karaoke-t és a SkyDrive-ot:

Karaoke

"Ez az alkalmazás több mint 8000 dalhoz biztosít hozzáférést az aktuális slágerektől a régebbi kedvencekig. A játékosok saját Avatarja lép színpadra, hogy énekeljen, az élményt teljes színpadi kellékek és háttérzenekar teszi teljessé. A SmartGlass alkalmazás használható a zene indításához és megállításához, valamint a lejátszási listák és a teljes zenei katalógus böngészéséhez. Az egyes dalokat nem szükséges külön letölteni, azok azonnal lejátszhatóak az online stream-nek köszönhetően."

SkyDrive

"Az okostelefonok és a számítógépek után egy újabb platformon is elérhetővé vált a SkyDrive!

A SkyDrive for Xbox alkalmazással könnyedén megnézheted fényképeidet és videóidat a tévé képernyőjén. Diavetítést is rendezhetsz, valamint megtekintheted a veled megosztott adatokat is. További információért kérjük látogasd meg az Inside SkyDrive blogot!"

Ha kedvet kaptatok a letöltéshez és rendelkeztek Arany tagsággal, ne késlekedjetek tovább!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)