Hirdetés

Új tartalmak kerültek a Counter-Strike 2-be

|

Egy ismerős játékmóddal és két térképpel erősít a Valve továbbfejlesztett lövöldéje, ami még mindig tesztelés alatt áll.

Hirdetés

Cikk formájában és videóval is foglalkoztunk már vele, hogy miért lesz a Counter-Strike 2 jobb, mint a CS: GO. A fejlesztők szerint ez lesz a valaha volt legnagyobb előrelépés a franchise történetében: a Source 2 motorra átültetett kultikus lövöldében a játékosok többek között felújított és átdolgozott pályákon játszhatnak, élethűbb tükröződésekkel és jobb megvilágítással számolhatunk, megváltozik a füst működése, bevezetésre kerül a sub-tick rendszer, és sokkal nagyobb szabadságot kap a közösség is, szóval minden adott ahhoz, hogy a Counter-Strike 2 még hosszú évekig tündököljön. 

A jelenleg is zajló Limited Test gondoskodik arról, hogy minden elem és mechanika tökéletesen működjön a nyár végi megjelenésig, ezen belül most két tartalmat is tesztel a Valve. 

Hirdetés

Az egyik egy játékmód, a Wingman, amely eredetileg 2017-ben került be a CS: GO-ba először egy 2v2-es event módként, majd állandó lett, most pedig az ingyenes upgrade részévé válik. A Wingmanben a térképek kisebbek és kompaktabbak, de a többi szabály hasonló a Competitive módéhoz. 

Emellett a Limited Test bővült két mappal, az Overpass-szal és a Vertigóval. Az előbbi a Deathmatch, a Casual, a Wingman és a Competitive módokban játszható, míg az utóbbi csak a Deathmatch és a Casual esetében. A Nuke és Office térképek viszont eltávolításra kerültek.

Számos hibajavítás és apróbb változtatás is történt, érdemes átnézni a steames patchlistát

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)