Hirdetés

Új, tartalmas frissítést kap a Left 4 Dead 2

|

Ahelyett, hogy a Left 4 Dead 3-at hozná el nekünk, a Valve az idén 11 éves második részt turbózza fel egy kicsit.

Hirdetés

Geoff Keighley dokumentumfilmjéből, a Half-Life: Alyx - Final Hoursből tudjuk, hogy az elmúlt években futott egy projekt, ami, ha sikerrel befejeződik, a Left 4 Dead 3-at eredményezte volna, azonban ezt sok egyéb mellett elkaszálták. Most, hogy a Valve újra komolyan foglalkozik játékfejlesztéssel, van esély arra, hogy ez a franchise is újraéled, de előbb még a közösség segítségével frissül a 2009-es Left 4 Dead 2.

Hirdetés

A hivatalos blogon jelent meg egy teaser poszt, amiben annyi szerepel, hogy a The Last Stand frissítést a közösség hozta össze. A felvezetés is szűkszavú: miután a járvány már sok éve tombol, nyilvánvalóvá vált, hogy a CEDA nem fogja megmenteni a túlélőket. Kiadták az alábbi, rövid, JAiZ által készített teasert is (csak hogy egyértelmű legyen, mennyire a közösség munkája az egész), amitől ugyancsak nem lettünk okosabbak:

A The Last Stand csak PC-n lesz elérhető, ahogy további részleteket tudunk, szólni fogunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)