Hirdetés

Új Terminator játék készülőben

|

A Terminator franchise jogait birtokló Halycon Company saját játékfejlesztő stúdiót nyitott, és készül is első játékuk.

Hirdetés

A játék természetesen a Terminator univerzumban játszódik, és a kiadását a filmsorozat jövőre érkező negyedik, Terminator Salvation: The Future Begins című részének megjelenéséhez akarják időzíteni.
A vállalat azért döntött a saját fejlesztőstúdió mellett, mert szeretnék megtartani a teljes kreatív kontrollt az alkotás felett, hogy ezzel - saját szavaikal - "a piac igényeinek megfelelő, felső kategóriás videójátékot hozzanak létre". Ezen kívül kijelentették, hogy a játék nem a film "mostohagyermeke": mindkettő egyformán fontos számukra, és céljuk egy minőségi termék megalkotása.
Persze a későbbiekben más játékok fejlesztésével is szeretnének foglalkozni, így már be is biztosították a jogokat Philip K. Dick regényeinek képernyőre viteléhez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)