Hirdetés

Új tévéreklámban fosztogatnak az Assassin's Creed Valhalla vikingjei

|

Remek kedvcsinálóban láthatjuk akció közben Eivort és társait.

Hirdetés

Számos izgalmas kalandot tartogat még számunkra az idei év, hiszen az új konzolokon felül több olyan játék is érkezik, amelyre kifejezetten érdemes lesz odafigyelni. Ezek közé tartozik a történelmi és mitológiai elemeket kombináló Assassin's Creed Valhalla, amiben kőkemény vikingként garázdálkodhatunk majd a középkori Anglia területén, és egy friss videóban most ismét megnézhetjük, hogyan is fest egy klasszikus rablótámadás a játékban.

Hirdetés

Kapott egy új tévéreklámot az Assassin's Creed Valhalla, amire gyakorlatilag egy pofás trailerként is tekinthetünk, hiszen ügyesen összerakott, hangulatos műről van szó. Ebben a férfi Eivoré a főszerep, aki társaival együtt bemutatja nekünk, hogyan is kell hatékonyan fosztogatni. Valószínűleg a játékban is hasznát vesszük majd ennek a tudásnak.

Ti várjátok már a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)