Hirdetés

A Csendes-óceán térségében játszódik a következő Tom Clancy's Ghost Recon?

|

A játék hivatalos bejelentésére még várnunk kell egy picit, de talán már most kiderült, hogy ezúttal hova kalauzol el bennünket a Ubisoft.

Hirdetés

Nemrég kiderült, hogy a Ubisoft május 9-én bemutatja a Tom Clancy's Ghost Recon széria legújabb darabját, amiről egyelőre még szinte semmit sem tudunk. Azonban most elképzelhető, hogy egy easter eggből kiderült, hol fogunk kalandozni.

Hirdetés

A fiktív, drónokkal foglalkozó Skell Technology neve már korábban is felmerült a Ubisoft új játéka kapcsán, és egy coreross nevű youtuber szerint tényleg köze lehet a vállalatnak a következő Ghost Recon-játékhoz. A Wildlands egyik DLC-jében egy magazin címlapján tűnt fel a cég vezetője, Jace Skell, és szóba kerültek bizonyos elszigetelt Dél-Csendes-óceáni szigetek is, ami a videós szerint az új rész játéktere lehet. Persze ez egyelőre csak találgatás, de simán elképzelhető, hogy egy szigetcsoport ad majd otthont a következő játéknak, hiszen erre is remek nyílt világot lehet felhúzni.

Szerintetek milyen helyen játszódik majd a következő Ghost Recon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)