Hirdetés

Új traileren a Total War fejlesztőinek FPS-e, hamarosan mindenki kipróbálhatja

|

Egyelőre csak jókat hallottunk a SEGA és a Creative Assembly projektjéről, a Hyenasról, de már kell nem sokáig mások tapasztalatára hagyatkoznunk.

Hirdetés

Az eddigiek alapján a Hyenas formabontó csapatalapú lövöldének ígérkezik. Két, oldalanként öt főből álló társaság versenyzik azért, hogy kiraboljanak egy helyszínt, miközben NPC biztonsági őrökkel és a gravitáció hiányával is meg kell küzdeniük.

Az influenszerkultúra elé és görbe tükröt állító alkotás egyelőre pörgősnek és innovatívnak tűnik, az pedig külön biztató, hogy a kezdeti alfateszt résztvevői nem győzik dicsérni az élményt. Szerencsére már nem sokáig kell az általuk elmondottakra hagyatkoznunk, mert közeleg a jóval több játékosnak lehetőséget biztosító PC-s tesztalkalom.

Hirdetés

Első kőrben csak a gamescom látogatói tudják majd kipróbálni a játékot augusztus 23. és 27. között a helyszín 8-as csarnokában, de később az otthoni tesztkörök is beindulnak. Aki a Steamen jelentkezik, az be fog kerülni a bétába, ami augusztus 31. és szeptember 11. között lesz elérhető.

A Hyenas még nem kapott pontos megjelenési dátumot, de annyi már biztos, hogy PC mellett megjelenik PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re. Ti ki akarjátok próbálni?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)