Hirdetés

Új trailerrel bukkant fel a Commandos: Origins

|

Bár rég nem hallottunk róla, készül még, és továbbra is úgy tűnik, hogy akik a klasszikusokat szerették, ezt is szeretni fogják.

Hirdetés

Hosszú hónapok teltek el azóta, hogy bárki hallott bármit a Commandos: Originsről, de a Kalpyso Media most előállt egy új trailerrel. Ezek szerint a '90-es évek végének kedvenc taktikai-RPG-je tényleg feltámad, és elmeséli a Commandos egységének történetét. Az új epizód visszatekint a főszereplők múltjára, és több mint 10 bevetésen át akarja elhozni a játékipar valaha látott legjobb taktikai élményét.

Hogy ez sikerül-e, az valamikor 2024-ben fog kiderülni.

Hirdetés

A Commandos: Origins még mindig nem kapott pontos megjelenési dátumot, de annyit tudunk, hogy idén érkezik PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re. A legújabb trailer tanúsága szerint a fejlesztés nagyon szépen halad: az új helyszínek gyönyörűek és változatosak. Jó esély van rá, hogy a világ minden pontját bejárjuk majd a csapatunk tagjait keresve.

Ha rendelkeztek Xbox Game Pass előfizetéssel, akkor ráadásul extra költség nélkül is élvezhetitek majd az új mókát: a Commandos: Origins a megjelenéskor része lesz a Microsoft előfizetéses szolgáltatásának.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)