Hirdetés

Új trailerrel jelentkezett a The Outlast Trials

|

A PC Gaming Show-n hangulatos kedvcsinálóval vett részt a The Outlast Trials, játékmenetet viszont sajnos nem láttunk.

Hirdetés

A Red Barrels csapata korábban egyjátékos horrorjátékokként képzelte el az Outlast sorozatot, a PC Gaming Show alatt első videós kedvcsinálójával jelentkező folytatás viszont új irányba viszi el a szériát. A The Outlast Trials részleteiről sajnos nem sok mindent tudtunk meg, de mind a játékmenet, mind a sztori kapcsán így is érdekes újdonságokra számíthatunk.

Hirdetés

Az új epizód egy kooperatív játék lesz, így ezúttal a barátainkkal közösen retteghetünk majd mint egy elég ronda kísérletsorozat alanyai, ahogy azt tavaly már megtudhattuk. A sztori ugyanis a hidegháború alatt végzett tesztek körül forog majd, a teaser trailerben például a hiába tiltakozó alany fejére egy éjjellátó készüléket rögzítettek a tisztasági eljárásokat látszólag hírből sem ismerő tudósok.

A The Outlast Trials 2021-ben érkezik majd, addig pedig minden bizonnyal sok kisebb-nagyobb részletet megtudunk majd az új epizódról.

Nektek tetszik a sorozat új iránya?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)