Hirdetés

Új trailert kapott a Destroy All Humans! elveszett pályája

|

Egy teljesen új Destroy All Humans! misszióról van szó, de azért mégis van valóságalapja az elnevezésnek.

Hirdetés

THQ Nordic és a Black Forest Games nemrég egy új előzetest tett közzé a Destroy All Humans! remake-je kapcsán, a szóban forgó videóban pedig egy "elveszett pályát" mutatnak meg nekünk, ami során a 42-es körzetet (gyakorlatilag a híres 51-es körzet játékbéli mását) barangolhatjuk be azért, hogy kiderítsük, miben is mesterkednek azok a fránya emberek.

Hirdetés

The Wrong Stuff nevet viselő új küldetés remek lehetőséget biztosít arra, hogy átvegyük az irányítást a humanoidok felett, és gyakorlatilag az ő segítségükkel tudjuk meg, mi is épül a 42-es körzeten belül. Magát a pályát ugyan igazából csak most készítették el, de az eredeti, 2005-ös játékban tényleg lett volna egy ehhez hasonló alapvetésre épülő misszió, szóval bár némileg túlzó a "lost level" kifejezés, azért mégsem nevezhető teljesen légből kapottnak. 

A Destroy All Humans! 2020. július 28-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Google Stadiára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)