Hirdetés

Új vezető a Webzen élén

|

A koreai MMO játékokra specializálódott Webzen fejlesztőcég bejelentette, hogy észak-amerikai stúdiójuk elnök-vezérigazgatói székébe az a Cindy Armstrong ült, aki korábban a Sony Online Entertainment egyik vezető beosztásában tevékenykedett. A Los Angelesben található iroda olyan játékokon dolgozik, mint a MU Online, ami Ázsiában már óriási sikereket ért el. Emellett ott készül a Huxley is, PC-re és Xbox 360-ra egyaránt, valamint az Endless Saga című MMORPG, amely PC-re és PS3-ra érkezik valamikor jövőre.

Armstrong korábban a SOE üzleti fejlesztésekkel foglalkozó részlegének alelnökeként tevékenykedett, fő feladata pedig a kiadó termékeinek külföldi piacokra történő exportálásának felügyelete volt.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)