Hirdetés

Új videón a Ghostwire: Tokyo játékmenete

|

A Bethesda hosszabban is megmutatta, milyen lesz a március 25-én megjelenő Ghostwire: Tokyo játékmenete.

Hirdetés

Még 2019-ben, a Bethesda E3-as előadásán leplezték le a Ghostwire: Tokyót, a The Evil Withint is jegyző Tango Softworks új játékát. Akkor még nehezen tudtuk elképzelni, pontosan milyen lesz, aztán jött pár videó, amiből kiderült, hogy Tokió utcáin kell majd válogatott kézmozdulatokkal legyűrnünk rondábbnál rondább démonokat.

A mai, a PlayStation csatornáján futó bemutató során részletezték, miért lesz ez jó.

Hirdetés

A játékmenet bemutatójában láthatunk harcot, azt, hogy hogyan használhatjuk majd a különböző elemeket, íjat, és rejtélyes, misztikus eszközöket. A várost könnyen bejárhatjuk grappling hookkal. A gonoszokat úgy végezhetjük ki, hogy kapukat tisztítunk meg városszerte. Elég para lesz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A napokban hosszabban is mesélünk majd nektek a játékról, ha többet akartok tudni, mindenképp nézzetek vissza, előbb azonban indítsátok el az alábbi videót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)