Hirdetés

Új videón a Resident Evil rajongói remake

|

A Resident Evil 4-et alapnak használó remake eddig ügyvédeket riogató pontossággal hozza az eredeti játék hangulatát.

Hirdetés

A Resident Evil Remix célja, hogy újra feltálalja azt a csodálva gyűlölt horrorélményt, amit a Resident Evil első részétől kaptunk. Egy rajongói remake-ről van szó, ami a modernizáláshoz nem az Unreal Engine 4-et vagy valami hasonlóan csillogó megoldást használ, hanem a Resident Evil 4 alapjait. Az alkotás ebből fakadóan sokat örököl az akciójátékosabb utódtól, de szemmel láthatóan ez nem ment az élmény rovására, sőt.

Hirdetés

A Residence of Evil YouTube-csatorna megosztott egy új bemutatót, amiben egy eddig nyilvánosan nem mutogatott szeletét pörgeti végig a készülő projektnek. El kell ismernünk, meggyőzően fest, és ügyesen hasznosítja a Resident Evil 4 sajátosságait.

A Resident Evil Village közelgő premierjének árnyékában valószínűleg nem ettől emelkedik meg leginkább a rajongók pulzusa, mégis lehetnek páran, akik örülnének annak, ha elkészülne, és ebben a formában is átélhetnék a stílusteremtő első rész kalandjait.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)