Hirdetés

Új videón az Age of Empires IV tengeri csatái, nem mindenki elégedett

|

A Microsoft rövid kedvcsinálóval nyújt betekintést a játék vízi ütközeteibe.

Hirdetés

Legutóbb az idei E3 konferencián mutatott be újabb részleteket az Age of Empires IV-ről a Microsoft, amikor az is kiderült, hogy pontosan mikor fog megjelenni a játék. Október 28-ától a PC-s Game Passban is elérhető lesz a sorozat legújabb darabja, amelyben nyolc különböző frakciót irányíthatunk, és négy hadjáratban vezethetjük dicsőségre a népünket.

Hirdetés

Eddig viszonylag kevés részletet ismerhettünk meg a tengeri ütközetekről, és a legújabb videó sem mutat sokat, de legalább mozgás közben is láthatjuk, hogy fognak zajlani a hajós csaták.

A rajongók egy része szerint a játék grafikája kissé rajzfilmszerű (sokak úgy érzik, hogy korszerűtlen), de emellett egyébként rengeteg visszajelzést kap a fejlesztőcsapat az Age of Empires IV kapcsolódó Reddit-oldalán.

Az eddigi legterjedelmesebb, a játékmenetet bemutató videó még áprilisban érkezett, vélhetően még kapni fogunk a következő hónapokban több betekintést az októberi megjelenés előtt.

Nektek hogy tetszik eddig az Age of Empires IV? Mit vártok a klasszikus sorozat legújabb darabjától?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)