Hirdetés

Új világcsúcs - 1000 fős FPS ütközet

|

Annak idején, amikor bejelentették a rekordkísérletet, mi magunk is beszámoltunk róla.

Hirdetés

Tavaly márciusban, még Tanks vs. Robots néven nevezték azt a technológiai demót, amely Unity engine alatt futott és amelyet a csúcsdöntésre szántak (erről szóló cikkünk a linkre kattintva olvasható)

Azóta sok minden történt, de a világcsúcs változatlanul 600 fős FPS csata volt (a PlanetSide állította fel), egészen január 29-ig, amikor a tavaly bejelentett csúcskísérlet megtörtént - és egész pontosan 999-en csatáztak egy nagy FPS csatamezőn a most már Man vs. Machine névre hallgató technológiai demó segítségével.

A két órás szekcióra nagyon sokan jelentkeztek, de csak 1000 főt tudtak elfogadni - voltak, akik fizettek is azért, hogy ott lehessenek, a befolyt pénzt jótékony célokra fordították.

"Az első fél óra után az emberek csapata nagyon vezetett. Változtattunk egy-két dolgot a balanszon, de csak a két órás szekció legvégére jött fel a Machine csapat - akkor viszont annyira, hogy a Man csapat tagjai a spawn területet sem nagyon tudták elhagyni." - nyilatkozta Christian Lönnholm, a MuchDifferent főnöke.

"Egy ekkora csatát balanszolni nagyon nehéz, és a mi rögtönzésünk nem volt épp a legjobb. Ettől függetlenül azért úgy gondolom, a játékosok java része élvezte a csatát, a hatalmas tömeget, a nagy méreteket és azt, hogy a játék különösebb röccenés nélkül, simán futott."

A Man vs. Machine egyébként egy böngésző alapú, Unity engines demó, amely technológiáját a megfelelő optimalizálás és további fejlesztések után a MuchDifferent forgalmazni akarja majd. 

Addig is gratulálunk az új világcsúcshoz és nézzük, hogy is nézett ki a móka futás közben:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)